Antena 3 CNN Actualitate Decizie-bombă în cazul jandarmeriței bătute la protestele din 10 august. Agresorii scapă de închisoare

Decizie-bombă în cazul jandarmeriței bătute la protestele din 10 august. Agresorii scapă de închisoare

Agresorii jandarmeriței de la protestele din 10 august scapă de închisoare! Ștefania primește 10.000 de euro, iar celălalt jandarm lovit, absolut nimic nimic!

Decizie-bombă în cazul jandarmeriței bătute la protestele din 10 august. Agresorii scapă de închisoare
28 Dec 2019   •   10:02

Pedepse extrem de blânde au primit agresorii jandarmetiței Ștefania, chiar înainte de Crăciun. 

Nici unul dintre cei care au bătut-o pe tânără și i-au furat pistolul nu vor merge după gratii.

Decizie surpriză dată de Judecătoria Sectorului 1 chiar înainte de Crăciun: agresorii jandarmeriței Ștefania de la protestele din 10 august 2018 scapă de închisoare cu executare și vor plăti o sumă destul de mică de bani către jandarmeriță și Spitalul de Urgență. 

Ea va primi 10.000 euro de la 3 agresori, deși solicitase despăgubiri de 100.000 euro. Celălalt jandarm lovit la proteste nu va primi nici un ban și la fel Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București, care se constituiseră în părți civile.

Agresorii au primit doar închisoare cu suspendare și vor trebui să presteze muncă în folosul societății la Arhiepiscopia București, la o școală din Chiajna, la Administrația Cimitirelor sau Protecția Copilului. De asemenea, aceștia nu vor mai avea voie în următorii ani să mai meragă la proteste, meciuri sau concerte – tot ceea ce înseamnă adunări publice. Decizia nu este definitivă.

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close