Antena 3 CNN Actualitate Decizie de ultimă oră: Instanța judecă marți contestația în cazul patronului România TV, Sebastian Ghiță

Decizie de ultimă oră: Instanța judecă marți contestația în cazul patronului România TV, Sebastian Ghiță

Decizie de ultimă oră: Instanța judecă marți contestația în cazul patronului România TV, Sebastian Ghiță
de M.Z.    |    26 Dec 2016   •   16:08

Instanța judecă marți contestația în cazul patronului România TV, Sebastian Ghiță, devansând astfel, pentru a doua oară, termenul de judecată.

Contestația DNA vizează interdicția de a părăsi țara.

Iniţial, contestaţia DNA trebuia judecată pe 30 ianuarie 2017, termen schimbat pentru data de 5 ianuarie 2017, când procurorii ar putea cere ca Ghiţă să fie arestat preventiv în lipsă.

Apoi, pe 23 decembrie, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis să judece pe 5 ianuarie contestaţia DNA la decizia instanţei prin care lui Sebastian Ghiţă i-a fost ridicată interdicţia de părăsire a teritoriului României, în dosarul în care fostul deputat a fost trimis în judecată de DNA Ploieşti alături de foşti şefi din poliţie şi parchete.

Pe 16 decembrie, un complet de judecată a decis ca fostul deputat Sebastian Ghiţă să rămână sub control judiciar pe cauţiune, însă i-a fost ridicată interdicţia de părăsire a teritoriului României fără încuviinţarea instanţei.

Informația a fost prezentată luni, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

Citiți și Bogdan Diaconu, declaraţie în premieră despre dispariţia lui Sebastian Ghiţă: „Se temea pentru viața sa”

 

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close