Antena 3 CNN Actualitate Demolări în capitală: Primăria va negocia cu locatarii

Demolări în capitală: Primăria va negocia cu locatarii

Demolări în capitală: Primăria va negocia cu locatarii
14 Iul 2007   •   14:45

UPDATE: Oamenii au renunţat la protest după ce reprezentanţii primariei au promis că vor avea o întrevedere duminică la 10.30. Dintre persoanele care au protestat doar două au acte în regulă.

Protestul a avut loc pe şoseaua Orhideelor din Capitală. Locatarii unei case pregătite pentru demolare au urcat pe acoperiş cu tot cu copii. Ei sunt nemulţumiţi că buldozerele au intrat în zonă fără ca acţiunea să fie anunţată. Protestul a început în jurul orei 6 dimineaţa când buldozerele au început să sape foarte aproape de casa în care oamenii locuiesc. În acest moment pe casă se află 10 protestatari dintre care 5 copii. Ei ameninţă că dacă primăria nu va găsi o soluţie se vor arunca sau îşi vor da foc.

La faţa locului a venit şi viceprimarul Capitalei, Ionuţ Popa care a promis că va discuta situaţia luni, însă oamenii rămân sceptici. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat, că cei în cauză s-au urcat pe imobil, ameninţând că se vor arunca de pe clădire. La faţa locului s-au deplasat poliţişti, pompieri şi mai multe ambulanţe.

Antena 3

×
Parteneri
Benzina și motorina se scumpesc de la 1 iulie. Cât vor plăti șoferii
x close