Antena 3 CNN Actualitate Demonstraţiile de la Otopeni Air Show au ţinut cu sufletul la gură sute de spectatori

Demonstraţiile de la Otopeni Air Show au ţinut cu sufletul la gură sute de spectatori

Demonstraţiile de la Otopeni Air Show au ţinut cu sufletul la gură sute de spectatori
Sursa foto: Foto: INTACT Images/EPA
16 Iul 2011   •   21:45

A fost spectacol pe cer, astăzi, la Otopeni. Elementele de acrobaţie aviatică au ţinut cu sufletul la gură sute de spectatori, pe aeroportul Henri Coandă. Cei mai experimentaţi piloţi români şi străini au făcut demonstraţii de măiestrie la manşă. Iar printre aparatele care au făcut spectacol - un MIG şi un avion de linie al Tarom, un Boeing 737.

Cei mai experimentaţi piloţi de acrobaţie au încântat publicul, venit pe o căldură insuportabilă pe aeroportul Henri Coandă. Toţi au urmărit cu sufletul la gură demonstraţiile de pe cer.

Un element inedit al show-ului aviatic de la Otopeni a fost demonstraţia făcută cu un avion de linie. Un Boeing 737 al companiei Tarom a lăsat publicul cu gura căscată.

Invitată specială în acest an a fost rusoaica supranumită "Îngerul Siberian", multiplă campioană mondială, considerată cea mai bună femeie-pilot de acrobaţie din toate timpurile.

Tradiţionalul miting Otopeni Air Show de anul acesta a fost oferit de cei mai experimentaţi piloţi din aviaţia civilă, sportivă şi militară din România.

 


×
Subiecte în articol: Otopeni avioane
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close