Antena 3 CNN Actualitate Denisa Ariton, fotomodelul de la "Eudoxiu Hurmuzachi", va fi evaluată de conducerea instituţiei

Denisa Ariton, fotomodelul de la "Eudoxiu Hurmuzachi", va fi evaluată de conducerea instituţiei

de M.C.    |    12 Noi 2013   •   21:44

Denisa Ariton nu este un nume necunoscut publicului din România. Sau, cel puţin figura ei, nu este tocmai o necunoscută. A avut apariţii în emisiunea „În puii mei”, sau în pictoriale pentru Liga I Sexy, în 2009, ca reprezentantă a echipei Gaz Metan Mediaş.

Acum, Denisa Ariton este angajată a Insititutului Eudoxiu Hurmuzachi „pentru românii de pretutindeni”, ca referent. Salariul său este de 3,600 de lei, mai mare decât al persoanelor din conducerea instituţiei.

Nicolae Brânzea, directorul adjunct al Institutului Eudoxiu Hurmuzachi, a intervenit telefonic în cadrul emisiunii "Subiectiv" de marţi, pentru a face câteva precizări legate de fotomodelul aflat în subordinea sa.

"În opinia noastră avem o problemă, pentru că Institutul se află în reorganizare. Cazul prezentat este o problemă moştenită, Denisa Ariton a fost detaşată aici, de fosta conducere. Am considerat că nu a fost necesară întreruperea detaşării, neştiind ceea ce prezentaţi dumneavoastră. Vom reevalua tot personalul, inclusiv activitatea şi profesionalismul domnişoarei Denisa Ariton. Salariul său înglobează inclusiv ce trebuie să plătească la stat. A venit de la o firmă, atribuţiile sale erau legate de secretariat, de registrul de intrări-ieşiri, se ocupa de achiziţii" a explicat Nicolae Brânzea.

Directorul adjunct a fost sfătuit de către Ecaterina Andronescu să întrerupă imediat detaşarea, deoarece angajata institutului se califică "mai mult pentru Balul Bobocilor".

Nicolae Brânzea a dat asigurări că Denisa Ariton va fi evaluată pe baza competenţei, în viitorul apropiat.

Vezi AICI înregistrarea integrală a emisiunii "Subiectiv" cu Răzvan Dumitrescu.


×
Subiecte în articol: Subiectiv

ȘTIRI

Raed Arafat despre planurile României pentru blackout

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close