Antena 3 CNN Actualitate Denisa s-a stins în brațele bunicii, în așteptarea ambulanței: "Buni, stai liniștitã cã Dumnezeu e mare și eu cred în El”

Denisa s-a stins în brațele bunicii, în așteptarea ambulanței: "Buni, stai liniștitã cã Dumnezeu e mare și eu cred în El”

Denisa s-a stins în brațele bunicii, în așteptarea ambulanței: "Buni, stai liniștitã cã Dumnezeu e mare și eu cred în El”
20 Feb 2019   •   23:26

Este durere mare, în aceste zile, în satul Gusitei, comuna Dimitrie Cantemir, din județul Vaslui, dupã ce Denisa Edliscã, o fetitã de nici 10 ani a decedat luni seara pe ulita din sat. Micuta si-a dat ultima suflare în bratele bunicii, care a mai trãit un moment asemãnãtor în urmã cu nouã ani, cu mama copilei. “Denisa a fost abandonatã de tatã la nastere, iar de la 7 luni a rãmas si fãrã mamã. O boalã necrutãtoare a luat-o de lângã mine. Amândouã au murit în bratele mele. Nu este durere mai mare pentru o mamã sã vadã cum moare copilul ei. Acum, Dumnezeu mi-a luat si nepotica pe care am iubit-o si am crescut-o ca pe propriul copil”, a declarat, cu lacrimi în ochi, bunica fetitei pentru Vremea Noua. Deocamdatã nu se cunosc cauzele decesului, însã medicii nu exclud, judecând dupã simptome, ca micuta sã fi suferit de o malformatie congenitalã.

“Buni, stai linistitã cã Dumnezeu e mare si eu cred în El”. Acestea au fost cuvintele cu care Denisa si-a întâmpinat bunica, în momentul când acesta s-a întors de la spitalul din Husi. De nouã ani, de când si-a dus fiica la groapã, unitatea sanitarã a devenit a doua casã pentru Maria Edliscã, care urmeazã un tratament pentru depresie. Luni, când s-a întors acasã, femeia si-a gãsit nepotica albã ca varul. Fetita se simtea foarte rãu si vomita aproape încontinuu. Bunica a simtit cã ceva e în neregulã cu fetita si si-a chemat o vecinã în ajutor. La ora 14:20 aceasta a apelat prima datã numãrul unic de urgentã. Starea de sãnãtate a copilei s-a agravat însã în mod alarmant. Dupã o orã, fetita nu-si mai putea simti mâinile si abia mai tinea ochii deschisi. “Eu sunt bolnavã, vai de capul meu, abia venisem de la spital. Când m-am întors acasã am vãzut cã se simte cam rãu. Am întrebat-o ce are. Mi-a spus cã o doare capul. Sotul mi-a zis cã fata s-a simtit rãu toatã noaptea, a vomitat. Am început sã plâng, mã gândeam cã o pierd si pe ea asa cum am pierdut-o pe mama ei. Denisa mi-a zis sã stau linistitã, ca Dumnezeu e mare si crede în El. Avea un fel de arsitã. A cerut sã bea suc. I-am cumparat, dar n-a bãut. Nici de mâncat nu a mâncat nimic”, a declarat bunica fetei.

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close