x close

Deputat umanist: Încă 18 decedați la Suceava. Orașul nu trebuie să devină o insulă a leproșilor

31 Mar 2020   •   17:09
Deputat umanist: Încă 18 decedați la Suceava. Orașul nu trebuie să devină o insulă a leproșilor Exclusiv

Alexandru Băișanu a anunțat decesul a încă 18 persoane la Spitalul din Suceava. Pentru moment, nu se cunosc cauzele morții. De altfel, deputatul trage un semnal de alarmă și spune că orașul nu trebuie să devină o insulă a leproșilor.

”Din nefericire sunt singurul politician din Suceva care se luptă cu instituțiile statului care se dovedesc a fi incapabile. Azi ma primit cu groază informația că de ieri până azi au murit încă 18 oameni în spitalul din Suceava, care nu se știe dacă sunt infectați cu coronavirus sau nu.

Cert e că întreg Guvernul a făcut un comitet de urgență după dezvăluirile de la Antena 3 și a izolat Suceava. Vreau să le transmit că orașul nu trebuie să devină o insulă a leproșilor.

Nu e suficient să ne autoizolăm sau să ne izoleze de restul țării, e nevoie de un desant militar, de medici, de spital de campanie, de medicamente și de seriozitatea guvernului.

Iformațiile vin de la oameni disperați care s-au hotărât să vorbească. Nu vor să li se dea identitatea de frica faptului că fostul manager Râmbu s-ar întoarce pe funcție după trei luni și i-ar executa. Oamenii sunt disperați.

Din ce știu, soțul și socrul asistentei șefe de la Spital au decedat din cauza coronavirus. Doi medici renumiți din Suceava sunt în stare destul de gravă la spitalul din Iași. Foarte mult sunt internați, așteaptă medicație.

E absolut necesar să cumpere acele teste rapide. Sunt convins că în trei zile am putea testa toți cetățenii din municipiul Suceava care ar putea demonstra că au contactat această boală și i-am pune imediat în carantină.”, a spus deputatul exclusiv pentru Antena 3.

Citeşte mai multe despre:

coronavirus Suceava
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati