Antena 3 CNN Actualitate Deputații și-au făcut dedicații în timp ce așteptau dezbaterea petru legea fumatului. Ce muzică au ascultat

Deputații și-au făcut dedicații în timp ce așteptau dezbaterea petru legea fumatului. Ce muzică au ascultat

Deputații și-au făcut dedicații în timp ce așteptau dezbaterea petru legea fumatului. Ce muzică au ascultat
Sursa foto: Foto: Agerpres
08 Dec 2015   •   13:58

Ședința Comisiei pentru sănătate a Camerei Deputaților în care urma să se dezbată proiectul de lege care prevede interzicerea fumatului întârzie de mai bine de trei ore, iar reprezentanți ai medicilor și societății civile, prezenți la Parlament, spun că nu vor pleca până când inițiativa legislativă nu va fi discutată, scrie Agerpres.

Președintele Comisiei, social-democratul Florin Buicu, a participat la o ședință comună cu Comisia pentru educație apoi a mers la Senat, motiv pentru care ședința a fost întârziată. Ședința forului era programată să înceapă la ora 10,00.

Medicii, societatea civilă și deputatul PSD Aurelia Cristea, unul dintre inițiatorii proiectului de lege, au mers la Comisia pentru educație pentru a sta de vorbă cu Florin Buicu, fără a avea însă succes. Întorși în sala Comisiei pentru sănătate, reprezentanții medicilor și ai societății civile au dorit să-i facă o "dedicație" lui Florin Buicu. Astfel, ei au difuzat muzică de pe un laptop, printre piesele ascultate de cei prezenți fiind și cea a regretatei Doinei Badea "În așteptarea ta".

×
Subiecte în articol: Camera Deputatilor muzica
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close