Antena 3 CNN Actualitate Descindere în Vama Stânca. Mascaţii au... împărţit flori femeilor

Descindere în Vama Stânca. Mascaţii au... împărţit flori femeilor

Descindere în Vama Stânca. Mascaţii au... împărţit flori femeilor
08 Mar 2011   •   11:22

Poliţiştii de frontieră din Botoşani au luat prin surprindere femeile din Vama Stânca, angajate sau aflate în trafic, când au descins cu cagule pe faţă şi le-au împărţit flori de 8 martie.

Poliţiştii au ajuns la punctul de trecere a frontierei de la graniţa dintre România şi Republica Moldova cu un autoturism de teren cu girofar, au coborât în grabă şi părea că au venit să mai facă nişte arestări. În schimb însă ei au împărţit flori doamnelor şi domnişoarelor. "Ideea a fost să le surpindem şi credem că am reuşit. Nimeni nu se aştepta la flori din partea mascaţilor. Am făcut asta pentru a arăta că mascaţii sunt şi ei oameni şi au sentimente", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră, Minodora Răcnea.

Femeile aflate în vamă au apreciat gestul, deşi recunosc că au avut emoţii când au văzut descinderea poliţiştilor de frontieră. "La început m-am speriat puţin, dar când am văzut despre ce este vorba m-am liniştit. Mi-a plăcut gestul lor", a afirmat o femeie din Republica Moldova, citată de Agerpres.


×
Subiecte în articol: mascati 8 martie
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close