Antena 3 CNN Actualitate Descinderi în Caraş-Severin şi Cugir. Sunt vizaţi contrabandiştii cu ţigări şi suspecţi de tentativă de omor

Descinderi în Caraş-Severin şi Cugir. Sunt vizaţi contrabandiştii cu ţigări şi suspecţi de tentativă de omor

Descinderi în Caraş-Severin şi Cugir. Sunt vizaţi contrabandiştii cu ţigări şi suspecţi de tentativă de omor
Sursa foto: Foto: Intact Images
26 Mai 2011   •   08:05

Descinderi, joi dimineaţa, în Caraş-Severin, la Oraviţa, Milcoveni şi Belişte. Zeci de poliţişti au descins la mai multe adrese. Anchetatorii caută mai multe persoane suspectate de contrabandă cu ţigări.

Alte 40 de percheziţii au avut loc în această dimineaţă şi în judeţul Alba. La percheziţii participă 120 de poliţişti şi 30 de jandarmi. Suspecţii urmează să fie aduşi la audieri în cursul acestei zilei, potrivit Mediafax.

Surse judiciare au declarat că persoanele vizate de anchetă ar fi suspectate de contrabandă cu ţigări, alcool şi cafea aduse din Serbia şi vândute pe piaţa neagră.

Percheziţii şi la Cugir

Şi poliţiştii din judeţul Alba, au percheziţionat, joi dimineaţă, aproximativ 40 de persoane, membri ai unei grupări acuzate de infracţiuni cu violenţă şi infracţiuni contra patrimoniului. La acţiunea din Cugir au participat aproximativ 150 de poliţişti şi jandarmi, potrivit Mediafax.

Cele 40 de persoane urmează să fie aduse la audieri la Alba Iulia, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba, Luminiţa Prodan.

Surse apropiate anchetei au declarat că gruparea vizată de acţiunea poliţiştilor s-a format în ultimii ani la Cugir şi este acuzată de numeroase fapte, printre care un număr mare de furturi, loviri, ameninţări şi tentativă de omor.

Potrivit surselor citate, în perioada sărbătorilor de Paşte, o parte din membrii grupării l-au bătut cu bestialitate pe un agent de pază la o discotecă din Cugir, în urma incidentului victima ajungând în stare foarte gravă la spital.

 




×
Subiecte în articol: descinderi politisti contrabanda tigari
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close