Antena 3 CNN Actualitate Descinderi la mai multe adrese din Bucureşti şi Ilfov. Printre cei vizaţi se numără şi membrii clanului Duduianu

Descinderi la mai multe adrese din Bucureşti şi Ilfov. Printre cei vizaţi se numără şi membrii clanului Duduianu

Descinderi la mai multe adrese din Bucureşti şi Ilfov. Printre cei vizaţi se numără şi membrii clanului Duduianu
Sursa foto: Foto: Intact Images
29 Feb 2012   •   08:14
Descinderi la mai multe adrese din localităţile ilfovene Pantelimon şi Dobroieşti. Poliţiştii caută 10 persoane suspectate de furturi din locuinţe. Prejudiciul se ridică la aproximativ 50.000 de euro în bunuri furate din noiembrie până în prezent.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov Claudia Burada cele zece persoane au furat bani, laptopuri, LCD şi bijuterii din imobile din comunele Pantelimon şi Dobroeşti. Prejudiciul produs de membrii grupării a fost estimat până în prezent la aproximativ 50.000 de euro.
   
Cele 10 persoane plus un tăinuitor, care au vârste cuprinse între 24 şi 44 de ani, vor fi duse la audieri la Poliţia Ilfov.

De asemenea, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale sector 5 efectuează 5 percheziţii domiciliare în Bucureşti, la membrii clanului Duduianu. Liderul clanului Duduianu, Niculae Duduianu zis "Pian" a fost arestat în luna ianuarie. Acesta este acuzat că, împreună cu alte trei persoane, a înşelat cu 100 de mii de euro mai multe persoane care doreau să cumpere lingouri de aur.

Potrivit Poliţiei Capitalei, acţiunea este o continuare a celei din 13 ianuarie, când au fost reţinute mai multe persoane. La acţiunea de miercuri participă poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale.

Gruparea suspectată că înşela cetăţeni străini era monitorizată din august 2011. În 12 spre 13 ianuarie au fost oprite pe autostrada Bucureşti - Piteşti cele două maşini în care erau Niculae Duduianu şi alţi cinci complici ai acestuia.




×
Parteneri
Diana Șoșoacă este candidat la Primăria Capitalei
x close