Antena 3 Actualitate Descoperire alarmantă la bordul unui tren internaţional de pe ruta Bucureşti Nord - Budapesta. Au fost opriți la graniță!

Descoperire alarmantă la bordul unui tren internaţional de pe ruta Bucureşti Nord - Budapesta. Au fost opriți la graniță!

07 Dec 2019   •   12:01
Descoperire alarmantă la bordul unui tren internaţional de pe ruta Bucureşti Nord - Budapesta. Au fost opriți la graniță! Foto: Politia de Frontiera/Facebook

Şapte bărbaţi din India cu documente false au fost depistaţi de poliţiştii de frontieră, sâmbătă, la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici, într-un tren internaţional care circula pe ruta Bucureşti Nord - Budapesta.

"Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că documentele prezentate la control nu îndeplinesc condiţiile de formă şi fond ale unora autentice, acestea fiind false. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoanele în cauză sunt cetăţeni indieni, cu vârste cuprinse între 23 şi 40 de ani, care aveau drept de muncă pe teritoriul României. Cu privire la cele constatate, persoanele au declarat că au obţinut documentele de la o persoană a cărei identitate nu o cunosc, în schimbul sumei de 1.000 de euro fiecare şi doreau să ajungă în Germania", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră (IGPF).

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals privind identitatea şi tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close