Descoperire macabră în Piteşti: Schelet uman găsit sub duşumeaua unei locuinţe

de Antena3.ro    |    11 Ian 2011   •   10:48
Descoperire macabră în Piteşti: Schelet uman găsit sub duşumeaua unei locuinţe Foto: community.livejournal.com

Un schelet uman a fost descoperit sub parchetul unei case din Piteşti. Rămăşiţele umane găsite sub pardoseala din bucătăria locuinţei au fost trimise la un laborator specializat din Capitală, unde vor fi analizate, informează Mediafax.

Sinistra descoperire a fost făcută într-un imobil de pe strada Armand Călinescu din Piteşti. "Poliţia municipiului Piteşti a fost sesizată de o persoană de 31 ani, din Piteşti, cu privire la faptul că în anul 2007 a achiziţionat un imobil pe care ulterior, în anul 2010, l-a închiriat, iar chiriaşul a făcut lucrări de amenajare, ocazie cu care în imobil au fost descoperite mai multe fragmente osoase", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Argeş.

Rămăşiţele umane urmează să fie trimise spre expertizare la Institutul de Medicină Legală din Bucureşti, a adăugat comisarul Dănuţ Dinu.

Potrivit unor surse judiciare, patronul unui local din Piteşti a închiriat clădirea intenţionând să deschidă o unitate de alimentaţie publică. În timpul lucrărilor de amenajare, muncitorii au descoperit sub parchetul bucătăriei rămăşiţele unui schelet uman.

Speriat de descoperirea făcută, chiriaşul le-a spus muncitorilor să îngroape imediat oasele şi a oprit lucrările. Prroprietarul clădirii, care a fost informat recent de macabra descoperire, a anunţat Poliţia.

 

 

Parteneri
x close