Antena 3 CNN Actualitate Descoperire uriașă! Cum s-ar infecta românii pe litoral! Nu plaja, terasele sau cluburile ar fi de vină, ci ceva mult mai banal!

Descoperire uriașă! Cum s-ar infecta românii pe litoral! Nu plaja, terasele sau cluburile ar fi de vină, ci ceva mult mai banal!

Prim-vicepreședintele Federației Patronatelor din Turismul Românesc, Dragoș Răducan, afirmă că decizia de a impune turiștilor de pe litoral masca de protecție în aer liber după ora 18.00 este bună, teoretic, pentru că principala activitate a turiștilor de acolo ca seara să stea la cozi la înghețată, vată pe băț și kürtőskalács.

Descoperire uriașă! Cum s-ar infecta românii pe litoral! Nu plaja, terasele sau cluburile ar fi de vină, ci ceva mult mai banal!
Sursa foto: Captură video Antena 3
de Gabriel Dano    |    01 Aug 2020   •   17:45

Totuși, Dragoș Răducan nu crede, însă, în eficiența totală a purtatului măștii pe stradă deoarece turiștii de pe litoral își scot măștile atunci când consumă deserturile pe faleză.

"Turiștii se amuză spunând că virusul este animal de noapte: până la ora 18 stă și doarme, iar după această oră iese și rânjește agresiv la turiști. Vorbind serios, măsura este bună, pentru că, după ora 18.00, turistul nostru începe să se plimbe, iar românul nu e romantic și nu merge pe faleză sau pe malul mării, ci aglomerează magazinele, chioșcurile, tarabele și locurile unde se vând porumb, kürtőskalács și vată pe băț - atracțiile litoralului", a spus Dragoș Răducan, pentru Profit.ro.

Turistul român nu e romantic!

Șeful patronatului afirmă că deși măsura este bună, va fi doar parțial eficientă, deoarece persoanele care cumpără porumb, kürtős și înghețată trebuie să-și dea jos masca, să mănânce.

"Românul nu prea stă pe băncuță să mănânce, ci mănâncă în mers. Trec unul pe lângă altul pe stradă, fără măști, și pot inhala acest covid agresiv de după ora 18", a explicat Răducan.

×
Subiecte în articol: Dragoș Răducan
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close