Antena 3 CNN Actualitate Descoperiți. De ce a ales Elena Udrea Costa Rica. Milioanele ascunse

Descoperiți. De ce a ales Elena Udrea Costa Rica. Milioanele ascunse

Descoperiți. De ce a ales Elena Udrea Costa Rica. Milioanele ascunse
Sursa foto: Foto: Facebook
21 Apr 2018   •   23:16

Cu doar câteva zile înainte ca Iohannis să facă anunțul dacă o revocă sau nu pe Kovesi, așa cum anunțase că va face după Paște, o regrupare bizară de forțe s-a făcut în America Latină.

În Costa Rica erau deja plecate de câteva luni Alina Bica și Elena Udrea. Bruc, însă, doi dintre apropiații Elenei Udrea au decis că a venit momentul să se relaxeze în zonă. Așa că Sergiu Diacomatu, implicat în dosarul ANRP, a ajuns în vacanță în Columbia. Iar Ștefan Lungu, inculpat în dosarul Gala Bute și fost consilier al Elenei Udrea la Ministerul Turismului, s-a relaxat fix în aceeași perioadă în Cuba. Fix în aceeași zi în care au venit aceste informații, a mai venit una: Elena Udrea a cerut azil politic în Costa Rica și a primit cu carnet provizoriu timp de un an.

La scurt timp, același lucru l-a făcut și Alina Bica. În România, Traian Băsescu îl apără pe Klaus Iohannis, spunând că nici el nu ar fi revocat-o pe Kovesi.

Imediat a reacționat și Udrea, nu că nu direct, ci prin Gelu Vișan, un apărător al său, odată și al președintelui Băsescu. „Băsescu este jenant și apără statul paralel”, scria Vișan.

Când spui America Latină, Udrea și Băsescu, te gândești la o altă țară din proximitate. Și anume, Panama, paradisul conturilor ascunse.

×
Parteneri
Perioada care nu va mai fi luată în calcul la pensii
x close