Antena 3 CNN Actualitate Detalii ale crimei care a îngrozit întreaga ţară. Ce au găsit poliţiştii în duba pastorului ucis

Detalii ale crimei care a îngrozit întreaga ţară. Ce au găsit poliţiştii în duba pastorului ucis

09 Aug 2013   •   08:21

Criminalul pastorului din Bistriţa a băut bere şi a fumat lângă duba în care au fost găsite trupul bărbatului şi al fiului său. Autopsia arată că cei doi au avut o moarte extrem de violentă. Copilul a murit din cauza loviturilor, iar tatăl s-a intoxicat cu fum, după ce atacatorii au dat foc maşinii. Cei doi vor fi conduşi pe ultimul drum, peste câteva ore.

Principalele ipoteze pe care merg anchetatorii sunt tâlhăria sau recuperarea unei datorii, mai ales că bărbatul ar fi avut la el o sumă mare de bani. Procurorii spun că, cel mai probabil, crima a fost comisă de mai multe persoane.

Cruzimea cu care au fost ucişi cei doi i-a îngrozit şi pe anchetatori. Anchetatorii încearcă să refacă firul tragediei. Pastorul a fost văzut ultima dată luni seară impreună cu fiul său la sediul fundaţiei pe care o avea. Procurorii au găsit în maşină amprente, mucuri de ţigară şi cutii de bere care ar putea conţine probe ADN.

La slujba de priveghi, enoriaşii pastorului ucis au venit să asculte cuvinte de încurajare, dar mai ales să susţină familia îndurerată. Un pastor a rostit rugăciuni şi îndemnuri la pocăinţă.


×

ȘTIRI

Raed Arafat despre planurile României pentru blackout

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close