Antena 3 CNN Actualitate Detalii incredibile despre piromanul care a aprins doi oameni ai străzii, la Galați. Bărbatul a băgat spaima în vecini

Detalii incredibile despre piromanul care a aprins doi oameni ai străzii, la Galați. Bărbatul a băgat spaima în vecini

Detalii incredibile despre piromanul care a aprins doi oameni ai străzii, la Galați. Bărbatul a băgat spaima în vecini
Sursa foto: Foto: Captura Antena 3
27 Oct 2016   •   08:41

Piromanul din Galaţi este fiul unui medic cunoscut, director de spital. Ştefan Alexandru a fost arestat preventiv, după ce a incendiat doi bărbaţi, din răzbunare. Le-a dat foc în timp ce dormeau şi a recunoscut că a plănuit totul.

Gestul lui nu i-a surprins pe vecini. Mulţi spun că bănuiau de ceva vreme că bărbatul ar avea probleme psihice. Cu toţii vorbesc despre un om introvertit, cu mintea întunecată şi cu tendinţe sataniste. Pe pereţii apartamentului în care a locuit, vecinii au găsit simboluri ciudate, scrijelite de el.

Cu un sadism ieşit din comun, bărbatul a pus la cale un plan diabolic. Şi-a pândit victimele, doi bărbaţi fără adăpost din Galaţi, a aşteptat să adoarmă şi apoi le-a dat foc. Scena şocantă a fost filmată. Iar după 5 zile, Ştefan Alexandru a fost prins şi arestat preventiv, pentru tentativă de omor, prin cruzime. A recunoscut senin că a pus focul intenţionat.

Le-a spus procurorilor că i-a incendiat din răzbunare. Se certase cu unul dintre ei.

Victimele lui sunt în stare foarte gravă. Unul dintre bărbaţi are arsuri profunde pe două treimi din suprafaţa corpului. A fost transferat la Spitalul Floreasca, din Capitală, unde a fost operat. Dar medicii se tem în continuare pentru viaţa lui.

×
Subiecte în articol: Galați oamenii strazii
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close