Antena 3 CNN Actualitate Detalii incredibile despre tatăl lui Emil Pian, ucis noaptea trecută. A fost arestat pentru tentativă de omor, după ce a călcat un om intenționat cu mașina

Detalii incredibile despre tatăl lui Emil Pian, ucis noaptea trecută. A fost arestat pentru tentativă de omor, după ce a călcat un om intenționat cu mașina

Un celebru interlop, zis Emi Pian, a fost ucis noaptea trecută în sectorul 6 al Capitalei, într-o reglare de conturi între clanuri. Interlopul a fost executat de un rival.

Detalii incredibile despre tatăl lui Emil Pian, ucis noaptea trecută. A fost arestat pentru tentativă de omor, după ce a călcat un om intenționat cu mașina
04 Aug 2020   •   10:46

Poliția a fost chemată de intervină la fața locului printr-un apel la 112 care anunța un conflict spontan. Oamenii legii au identificat mai multe persoane. Doi bărbați au ajuns la spital, iar un altul de 39 de ani a murit.

Ce nu știu mulți este că Nicolae Duduianu, tatăl interlopului ucis noaptea trecută, a fost arestat anul trecut pentru tentativă de omor. E acuzat că ar fi lovit intenționat un bărbat cu mașina pe trecerea de pietoni, în sectorul 5 al Capitalei.

Nicolae Duduianu, zis Pian, este unul dintre capii clanului care terorizează de ani de zile Bucureştiul, implicat în numeroase infracţiuni de cămătărie, violenţă şi şantaj.

"El mi-a lovit maşina cu picioarele şi eu nu am vrut, m-am ferit!"

Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere. Pietonul s-a angajat în traversare, nebănuind vreun moment ce avea să i se întâmple. Însă, atunci când vede că șoferul nu-i acordă prioritate, se iscă un scandal între cei doi.

Nicolae Duduianu s-a enervat și îl ia pe capotă pe pieton. Acesta cade sub roțile mașinii, iar interlopul fuge de la fața locului. 

În cele din urmă, după săptămâni întregi de căutare, Duduianu a fost ridicat de acasă de mascați și arestat preventiv pentru 30 de zile. Replica sa după incident a fost: "El mi-a lovit maşina cu picioarele şi eu nu am vrut, m-am ferit!".

×
Subiecte în articol: Nicolae Duduianu Emi Pian
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close