Antena 3 CNN Actualitate Detalii şocante despre înecul secundar. O mamă povesteşte cum a murit fiul ei la câteva ore după ce a fost la bazinul de înot

Detalii şocante despre înecul secundar. O mamă povesteşte cum a murit fiul ei la câteva ore după ce a fost la bazinul de înot

Detalii şocante despre înecul secundar. O mamă povesteşte cum a murit  fiul ei la câteva ore după ce a fost la bazinul de înot
Sursa foto: foto: pixabay.com
07 Noi 2016   •   22:12

În familia Cassandrei Jackson a avut loc o tragedie teribilă. Fiul ei a murit înecat pe uscat peste o oră după baie! După cum s-a dovedit, pericolul stă la pândă nu doar în bazinele adânci, ci şi pe uscat după ceva timp. Acest caz se numeşte în medicină înec secundar. O astfel de tragedie i se poate întâmpla oricui, în special copiilor, dacă nu se iau măsurile necesare.

Cassandra Jackson şi-a dus fiul la un bazin din Carolina de Sud. La mâini băiatul avea banderole gonflabile, care-l ţineau pe apă. Acesta s-a aflat mereu sub supravegherea mamei. Nimic nu prevestea tragedia.

În timpul scăldatului, Johnny a înghiţit multă apă, dar a tuşit şi se părea că nimic rău nu i se va întâmpla. La urma urmei, acest lucru se întâmplă cu toată lumea. După ce s-a jucat, băiatul împreună cum mama s-a dus acasă.

În drum spre casă, băiatul a început să se plângă de oboseală şi somnolenţă, dar Cassandra credea că băiatul este doar obosit după scăldat. Acasă femeia şi-a văzut de treabă. Iar peste o oră a găsit, zăcând pe podea, trupul neînsufleţit al fiului său, cu spume la gură. Doctorii au stabilit cauza morţii ca fiind înec secundar.

Revenindu-şi în urma durerii, Cassandra Jackson a decis să avertizeze părinţii să evite o asemenea tragedie, pentru că te poţi îneca în propria baie.

Mai mult, pe punct.tv.

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Alimentul redevenit în vogă pentru tânăra generație
x close