Antena 3 CNN Actualitate Detalii şocante despre profesoara care şi-a tranşat soţul. Vecinii au chemat preotul

Detalii şocante despre profesoara care şi-a tranşat soţul. Vecinii au chemat preotul

Detalii şocante despre profesoara care şi-a tranşat soţul. Vecinii au chemat preotul
Sursa foto: Foto: Agerpres
16 Sep 2015   •   13:27

Vecinii profesoarei din Neamţ care a şocat o ţară întreagă după ce şi-a tranşat soţul şi i-a pus trupul în pungi de plastic au chemat preotul să sfinţească locuinţele din bloc. Oamenii spun că nu ar fi bănuit că profesoara ar fi putut comite un asemenea gest.

Descoperirea macabră a fost făcută de poliţişti la casa femeii. Aceasta şi-ar fi ucis soţul, apoi l-ar fi tranşat. Capul bărbatului  a fost găsit în locuinţă de poliţişti.

Niciun vecin nu a suspectat că femeia şi-a omorât soţul. Le era cunoscut faptul că bărbatul fusese colonel în armată, iar ea profesoară de geografie.

Cuplul a fost văzut ultima dată sâmbătă dimineaţă. Au făcut piaţa împreună. Anchetatorii cred însă că femeia ar fi avut deja un plan bine pus la punct.

Duminică seară, imediat după lăsarea întunericului, femeia a chemat un taxi în faţa blocului. A încărcat câţiva saci şi i-a cerut şoferului să o ducă la gara din Roman. A descărcat bagajul acolo, apoi s-a întors liniştită acasă. Scenariul s-ar fi repetat şi a doua seară. Femeia a chemat din nou taxiul.

Anchetatorii au prins-o imediat pe femeie. La audieri, însă, profesoara n-a recunoscut nimic.

Femeia ar avea şi probleme psihice. O spune chiar fratele ei, mirat că fostul colonel şi-a lăsat familia pentru sora lui.

Bărbatul ucis avea 69 de ani şi trei copii, din prima căsătorie. A doua lui soţie, profesoara de geografie în vârstă de 64 de ani, este cercetată acum pentru omor calificat.

×
Subiecte în articol: preot profesoara
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close