Antena 3 CNN Actualitate Detaliul șocant ieșit la iveală în cazul crimei de la Piatra Neamț. Ce a făcut criminalul pentru a se asigura că fosta soție nu are nicio șansă să trăiască!

Detaliul șocant ieșit la iveală în cazul crimei de la Piatra Neamț. Ce a făcut criminalul pentru a se asigura că fosta soție nu are nicio șansă să trăiască!

Crimă oribilă la Spitalul de Urgență din Piatra Neamț! Directoarea de la îngrijiri medicale a fost ucisă de soțul de care urma să divorțeze.

Detaliul șocant ieșit la iveală în cazul crimei de la Piatra Neamț. Ce a făcut criminalul pentru a se asigura că fosta soție nu are nicio șansă să trăiască!
Sursa foto: Foto: Poliția Româna/Facebook
10 Ian 2020   •   19:11

Bărbatul de 50 de ani a venit în vizită la spital și, după o serie de discuții în contradictoriu, și-a înjunghiat soția în cabinetul în care lucra.

Citește și: Crimă oribilă la Spitalul de Urgență din Piatra Neamț! Directoarea de îngrijiri, ucisă de soțul de care urma să divorțeze

Surse medicale au declarat pentru ziarpiatraneamt.ro că victima avea răni multiple în zona feței, gâtului și în zona spatelui.

Colegii au încercat să-i acorde primul ajutor, dar nu a mai putut fi salvată și doar au constatat decesul,

Momentul descoperirii crimei nu a permis resuscitarea victimei. Se pare că autorul crimei a stat cu victima în cabinet pentru a se asigura că pierderea de sânge este masivă. Crima a avut loc în cabinetul victimei, situat la etajul II al spitalului, aceasta fiind asistent pe Chirurgie.

Personalul medical a observat că autorul crimei avea urme de sânge în momentul în care a ieșit din cabinet. Mai multe cadre medicale (cel puțin șase) au făcut tot posibilul pentru a resuscita victima, însă pierderea de sânge și leziunile foarte grave au făcut imposibil acest lucru.

 

×
Subiecte în articol: crima Piatra Neamt
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close