Antena 3 CNN Actualitate Deținut evadat în martie din Penitenciarul Rahova prins pe un câmp din Ialomița

Deținut evadat în martie din Penitenciarul Rahova prins pe un câmp din Ialomița

Un deținut evadat în luna martie din Penitenciarul Rahova, acolo unde ispășea o pedeapsă de doi ani și o lună pentru conducere fără permis, a fost prins de polițiști, astăzi, pe un câmp din zona localității Marsilieni din județul Ialomița.

Deținut evadat în martie din Penitenciarul Rahova prins pe un câmp din Ialomița
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Iul 2020   •   21:05

Potrivit reprezentanților IPJ Ialomița, deținutul evadat în martie a fost găsit de polițiștii de investigații criminale din Ialomița, cu sprijinul cetățenilor.

Concret, bărbatul a fost observat pe câmp de mai mulți oameni, care au sunat imediat la numărul de urgență 112.

"Bărbatul de 32 de ani evadase în data de 11 martie dintr-un punct de lucru deschis din localitatea Bragadiru, fiind dat în urmărire generală. În momentul depistării acesta se afla pe un câmp din zona localității Marsilieni", spun reprezentanții Poliției Ialomița.

Bărbatul era condamnat la o pedeapsă de 2 ani și o lună de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

În toată această perioadă, bărbatul a fost căutat, notează Mediafax.

Acesta este încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul IPJ Ialomița, urmând a fi predat către penitenciar. Pentru evadare, bărbatul riscă să îi fie majorată pedeapsa de la șase luni până la trei ani.

×
Subiecte în articol: rahova
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close