Antena 3 CNN Actualitate Deținut prins cu focuri de armă, la o zi după ce a evadat. Unde l-au găsit polițiștii

Deținut prins cu focuri de armă, la o zi după ce a evadat. Unde l-au găsit polițiștii

Deținut prins cu focuri de armă, la o zi după ce a evadat. Unde l-au găsit polițiștii
07 Noi 2019   •   10:07

Poliţiştii argeşeni au făcut uz de armă, joi, pentru prinderea unui deţinut care a evadat în urmă cu o zi în timp ce se afla în incinta unui spital din Piteşti.

"În urma căutărilor, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Albota au depistat bărbatul evadat în cursul zilei de ieri (miercuri - n.r.), pe un teren viran de pe raza localităţii Albota. Pentru prinderea acestuia a fost efectuat uz de armă, fără a fi rănite persoane sau provocate pagube", au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Conform aceloraşi surse, deţinutul se află în custodia luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi va fi condus la sediul IPJ Argeş, pentru luarea măsurilor legale care se impun.

Dispariţia deţinutului a fost anunţată miercuri de reprezentanţii Penitenciarului Colibaşi.

"În jurul orei 13,10 s-a constatat că deţinutul Ioniţă Florin Cristian, în vârstă de 24 de ani, condamnat definitiv la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani şi 1 lună de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe (...), a părăsit o unitate sanitară de pe raza localităţii Piteşti, unde se afla în vederea efectuării unor investigaţii de specialitate", se precizează într-un comunicat al Penitenciarului Colibaşi.

Aceeaşi sursă a arătat că fapta deţinutului este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte cu închisoare de la şase luni la trei ani. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close