Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluire incendiară. Lideri PSD filați în campania electorală

Dezvăluire incendiară. Lideri PSD filați în campania electorală

Dezvăluire incendiară. Lideri PSD filați în campania electorală
14 Aug 2018   •   20:57

Oana Zamfir a prezentat, marți, la Ediție specială, dezvăluiri incendiare despre modul în care liderii PSD au fost filați și urmăriți de procurori.

În preajma campaniei electorale din 2014, procurorii DNA au început un dosar care zdruncina lumea politică: Viorel Hrebenciuc, Dan Șova, Gabriel Vlase, Ilie Sârbu, erau urmăriți de procurorii anticorupție pentru modul în care au fost retrocedate peste 43.000 de hectare de păduri din județul Bacău.

Viorel Hrebenciuc a fost trimis în judecată alături de alte persoane de la Romsilva.

În ceea ce-i prvivește pe Ilie Sârbu sau pe Gabriel Vlase, procurorii au făcut cercetări în continuare într-un dosar disjuns.

După patru ani, timp în care au fost supravegheați, interceptați și audiați, procurorii au ajuns la concluzia că "fapta nu există".

Gabriel Vlase, actualul șef al Serviciului de Informații Externe, a fost monitorizat de DNA o perioadă lungă de timp. A fost chiar urmărit penal în dosar.

În ordonanța prin care acuzațiile au fost clasate, procurorii DNA vorbesc despre întâlnirile pe care Gabriel Vlase le-a avut cu fostul deputat Ioan Adam, care de altfel l-a și denunțat pe șeful SIE.

Cu toate că Ioan Adam le-a spus procurorilor că Gabriel Vlase nu a cerut niciun ban și nu a pretins niciun folos, aceștia au continuat cercetările.

×
Subiecte în articol: Oana Zamfir Ilie Sarbu Viorel Hrebenciuc
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close