Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluiri cutremurătoare despre „medicul cu opt clase”. Cine este vedeta care a mers la el să se opereze

Dezvăluiri cutremurătoare despre „medicul cu opt clase”. Cine este vedeta care a mers la el să se opereze

Dezvăluiri cutremurătoare despre „medicul cu opt clase”. Cine este vedeta care a mers la el să se opereze
05 Feb 2019   •   20:26

Medicul Matthew Mode a ajuns pe primele pagini ale presei din România după ce s-a descoperit că, nu numai că nu avea studii de specialitate în domeniu, dar absolvise doar opt clase. Bărbatul este italian și se numește, de fapt, Matteo Politi și utlima lui meserie a fost aceea de valet de parcare.

În ciuda faptul că nu avea nicio legătură cu domeniul medical, falsul estetician a reușit să convingă multe femei să se lase pe mâinile lui, iar ele chiar stăteau la coadă pentru a ajunge în cabinetul lui. El s-a prezentat drept un medic celebru, cu studii în mai multe țări din Europa și o experiență vastă. Și-a făcut reclamă chiar și cu ajutrul vedetelor, unele dintre ele ajungând să-i treacă pragul. Una dintre ele eset chiar Claudia Pavel, care și-a însoțit sora care a vrut să-și facă modificări la nivelul buzelor.

Citește și: Dosar penal in rem în cazul escrocului italian, care a operat în mai multe spitale din România

Un medic fals italian a operat timp de un an de zile cu aviz oficial la cinci clinici din București. Bărbatul, devenit doctor fără să facă măcar liceu şi-a bătut joc de pacienţi şi spitale timp de doi ani”, titra La Stampa, în septembrie 2010.

Unele dintre cele mai importante spitale din România, cu cifre de afaceri uriașe, ”beneficiază” de serviciile unui ”reputat” medic de chirurgie plastică, italianul Matteo Politi. În realitate, omul este un hoț de identitate, care nu știe nici cum se intră corect într-o sală de operații, dar dispune de o patalama oficială din partea Direcției de Sănătate Publică a Ministerului Sănătății.

Matthew Mode se numește, de fapt, Matteo Politi, un italian din Veneția, cu doar opt clase absolvite, a cărui ultimă meserie documentată este aceea de valet de parcare!!! Deși nu are nici măcar examenul de Bacalaureat luat, ”Politi”, care a profitate de faptul că poartă același nume ca cel al reputatului chirurg, Luigi Vincenzo Politi, operează, de ceva vreme, în București. 

Citește și: Un escroc italian a operat în România, de zeci de ori, fără studii în medicină. ”Nu știa să-și pună mănușile!” - Cum a fost posibil acest lucru

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close