Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluiri în cazul Marian Cozma. La momentul crimei, în local se aflau mai mulţi poliţişti şi o judecătoare

Dezvăluiri în cazul Marian Cozma. La momentul crimei, în local se aflau mai mulţi poliţişti şi o judecătoare

Dezvăluiri în cazul Marian Cozma. La momentul crimei, în local se aflau mai mulţi poliţişti şi o judecătoare
Sursa foto: Marian Cozma
23 Feb 2009   •   08:54

Noi informaţii în cazul handabilistul Marian Cozma, ucis într-un club din Veszprem. Potrivit Jurnalului Naţional, în momentul incidentului, în localul "Patriota" se aflau mai mulţi poliţişti şi o judecătoare.
Niciunul dintre aceştia nu a reacţionat la evenimentele din local, dezvăluie presa ungară. Poliţiştii erau în afara programului de lucru.
Informaţia a fost confirmată de surse din poliţia maghiară. Aceleaşi surse spun că poliţiştii nu au intervenit, nu au anunţat evenimentul şi nici nu au solicitat întăriri la faţa locului. Ei vor fi supuşi unei anchete interne a poliţiei.
Legea ungară spune clar că aceştia erau obligaţi să intervină. Aceeaşi sursă informează că judecătoarea, prezentă şi ea în local, nu a dat încă nicio declaraţie. De asemenea, presa susţine faptul ca poliţiştii sosiţi la faţa locului, după incidente, nu au controlat identitatea persoanelor prezente.
Antena 3

×
Subiecte în articol: marian cozma politisti
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close