Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluiri șocante! Cum a fost găsit Bogdan, adolescentul care a ucis-o pe Petronela în Botoșani, de polițiști

Dezvăluiri șocante! Cum a fost găsit Bogdan, adolescentul care a ucis-o pe Petronela în Botoșani, de polițiști

Dezvăluiri șocante! Cum a fost găsit Bogdan, adolescentul care a ucis-o pe Petronela în Botoșani, de polițiști
29 Apr 2018   •   12:17

Ies la iveală detalii tot mai șocante în urma crimei din Botoșani. Bogdan, tânărul de 16 ani care a ucis-o pe Petronela cu 30 de lovituri de cuțit, nu a încercat să ascundă dovezile crimei, ba chiar i-a așteptat liniștit pe polițiști acasă. 

Adolescentul și-a pus sculele foto în geantă, și-a pus și cuțitul lângă și a chemat un taxi pentru a ajunge acasă. Acesta avea hainele pline de sânge, iar când taximetristul l-a întrebat ce s-a întâmplat, a spus că a căzut în pădure și s-a accidentat. 

Când a ajuns acasă, acesta și-a pus haine curate pe el și a așteptat liniștit să vină polițiștii. 

"Când am ajuns la el, stătea liniștit în casă. Probabil realizase ce nenorocire făcuse și parcă ne aștepta. Se schimbase de hainele pline de sânge cu care fusese îmbrăcat când a ucis. Dar  nu a încercat să le curețe, să le spele. Ni le-a predat imediat, o dată cu arma crimei, un cuțit de bucătărie cu lama de vreo 20 de centimetri. Cuțitul îl purta mereu la el pentru că, ne-a spus, ar fi pasionat să cioplească lemne.", au povestit surse din anchetă, conform botoșăneanul.ro.

×
Subiecte în articol: dezvaluiri
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close