Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluiri şocante: Cum a fost presat avocatul lui Năstase să se retragă din dosarul de condamnare

Dezvăluiri şocante: Cum a fost presat avocatul lui Năstase să se retragă din dosarul de condamnare

Dezvăluiri şocante: Cum a fost presat avocatul lui Năstase să se retragă din dosarul de condamnare
Sursa foto: Foto: Mediafax
02 Iul 2012   •   12:04

După ce Andrei Năstase, fiul cel mare al fostului premier Adrian Năstase, a dezvăluit în cadrul ediţiei de duminică seară a emisiunii "Sinteza Zilei" de la Antena 3 că avocatul care ar fi trebuit să-l reprezinte pe tatăl său la CEDO a decis să se retragă în urma unor ameninţări pe care le-ar fi primit, fără a da alte detalii, jurnaliştii de la Lumeajustitiei.ro vin cu noi dezvăluiri.

Astfel, potrivit sursei citate, avocatului Corneliu Liviu Popescu, angajat de Adrian Nastase să-l reprezinte la CEDO, i s-a dat un ultimatum să se „potolească”.

Jurnaliştii Lumeajustitiei.ro scriu că avocatul Popescu a primit un telefon în care o voce l-a ameninţat să se potolească şi să renunţe la a mai fi avocatul fostului premier, deoarece nu va fi bine pentru fiul şi soţia lui: Corina şi Robert.

"După acest telefon, luat iniţial ca o gluma proastă, o veste avea să cadă ca traznetul. Sotia avocatului a fost dusa cu ambulanta la spital pentru o problema minoră, iar acolo, din cauza unei injecţii greşite, a suferit un şoc anafilactic. Insă vestea a fost urmată la scurt timp de un alt telefon, în care aceeaşi voce ameninţătoare i-a transmis avocatului: „Vezi ce se întâmplă dacă ai nesocotit ultimatumul? Data viitoare urmează Robert!” scriu jurnaliştii.

Ca urmare a celor petrecute, avocatul Corneliu Liviu Popescu a decis să se retragă din mai multe dosare: cel al lui Adrian Nastase, cel al judecatoarei supreme Gabriela Birsan, al fostului procuror Max Balasescu şi al fostului judecator suprem Florin Costiniu, scriu jurnaliştii Lumeajustiţiei.ro.

Despre acest subiect a vorbit la Antena 3, în cadrul unei convorbiri telefonice în emisiunea "Se întâmplă în România", jurnalista Lumeajustitiei.ro Adina Anghelescu.


×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close