Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluiri uluitoare la Sinteza zilei: Denunţătorul în dosarul Telepatia afirmă că şi-a retras plângerea. "Am anulat tot ce am spus acolo"

Dezvăluiri uluitoare la Sinteza zilei: Denunţătorul în dosarul Telepatia afirmă că şi-a retras plângerea. "Am anulat tot ce am spus acolo"

Dezvăluiri uluitoare la Sinteza zilei: Denunţătorul în dosarul Telepatia afirmă că şi-a retras plângerea. "Am anulat tot ce am spus acolo"
07 Aug 2014   •   22:02

Mihai Gâdea a prezentat, în ediţia de joi a emisiunii "Sinteza Zilei", declaraţiile denunţătorului care au stat la baza redeschiderii dosarului Telepatia, care primise neînceperea urmăririi penale (NUP) cu trei ani în urmă, şi care răstoarnă întreaga argumentaţie a procurorilor DNA.

Într-o discuţie purtată cu jurnaliştii Antena 3, Ionuţ Cristache şi Adina Anghelescu, "cetăţeanul scârbit" Vasile Popa a afirmat că plângerea a fost făcută la nervi şi că şi-a retras-o, anunţând DNA şi tribunalul.

"Am spus că a fost o gândire precipitată, sub impresia unor nervi de moment şi pe urmă mi-am dat seama, la rece, că am vorbit acolo, la tribunal, de faţă cu procurorii, cu judecătorii. Am anulat tot ce am spus acolo. Dimpotrivă, am considerat că domnul Voiculescu a făcut o faptă bună, că oricum ala (ICA - n.r.) se distrugea complet, institutul respectiv, şi a mai scăpat ceva din ce era de recuperat", a declarat Vasile Popa.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close