Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluirile făcute de un profesor al Alexandrei, tânăra care ar fi fost omorâtă în Caracal: "Acela a fost momentul în care a decis să se urce în acea mașină blestemată"

Dezvăluirile făcute de un profesor al Alexandrei, tânăra care ar fi fost omorâtă în Caracal: "Acela a fost momentul în care a decis să se urce în acea mașină blestemată"

Dezvăluirile făcute de un profesor al Alexandrei, tânăra care ar fi fost omorâtă în Caracal: "Acela a fost momentul în care a decis să se urce în acea mașină blestemată"
27 Iul 2019   •   10:41

Directorul școlii la care învăța Alexandra Mâceșanu, tânăra care ar fi fost măcelărită în Caracal, a dezvăluit că tânăra era un elev model, o fire precaută.

Un copil foarte bun, o fetiţă foarte bună. 9,02 a avut media cu care a terminat clasa a IX-a, o ştiu şi de la dansuri populare. Făcea şi vioară, mi se pare, la Casa de Cultură. Un copil bun, un copil care nu vorbea neîntrebat, îşi vedea de drumul ei, de cartea ei...“, a spus profesorul, care cu greu îşi poate explica ce a determinat-o pe Alexandra, cu fire precaută, să urce în maşina presupusului ucigaş. „Am o îngrijitoare curăţenie la şcoală care e vecină cu ei. Şi mi-a zis – domnu’ director, eu de multe ori am vrut s-o iau cu maşina, că venea la liceu, şi nu voia. «Nu, nu, nu, tanti Flori, merg cu microbuzul». Avea abonament la microbuz. Acum nu ştiu ce s-a întâmplat, chiar nu ştiu. I-a luat Dumnezeu minţile, ce pot să spun? E o tragedie, credeţi-mă că sunt şocat. Sunt în concediu, astăzi n-am ieşit din cameră, pur şi simplu n-am ieşit din cameră. Abia aştept s-ajung acasă, nu ştiu cum să fac să vin mai repede, nu-mi vine să cred. Parcă ar fi un membru al familiei mele, aşa simt, sunt şocat. Adevărul este că m-am pus şi eu în ipostaza ei. Dacă întâlneşti un bătrânel la 60 şi ceva de ani, poate că la un bătrânel din ăsta m-aş fi urcat şi eu, nu m-aş fi gândit nicio secundă că ar putea să... Poate că ăsta a fost momentul..., când a decis să facă acea alegere şi să urce în acea maşină blestemată“, a mai spus profesorul.

Mai multe, pe Adevărul.

Mărturia unei foste angajate a bărbatului bănuit că le-a ucis pe fetele din Caracal. „Mi-a spus că îmi dă bani să mă culc cu el. Îi plăceau filmele de groază”

Noi dezvăluiri șocante despre mecanicul auto din Caracal. Ce spune o femeie care a lucrat ca bucătăreasă pentru el

Poliția, despre cazul fetelor dispărute din Caracal: Fata a sunat și a spus că se află într-o curte cu mulți câini

Gheorghe Dincă, bănuit că le-a ucis pe fetele din Caracal, era divorțat și locuia singur

Mihaela Luiza Melencu a fost văzută ultima dată în timp ce era luată la ocazie. „Parcă a înghiţit-o pământul”, spunea mama ei

Cele două fete dispărute în Caracal ar fi fost ucise de şoferul care le-a luat la ocazie. Alexandra avea 15 ani, era cuminte şi nu umbla în anturaje dubioase

×
Parteneri
Marele Premiu al Chinei | Tabloul complet al calificărilor
x close