Antena 3 CNN Actualitate Dialog cu subînțeles între Klaus Iohannis și Mihai Tudose. Radu Tudor: ”Președintele nu face gesturi gratuite”

Dialog cu subînțeles între Klaus Iohannis și Mihai Tudose. Radu Tudor: ”Președintele nu face gesturi gratuite”

Dialog cu subînțeles între Klaus Iohannis și Mihai Tudose. Radu Tudor: ”Președintele nu face gesturi gratuite”
Sursa foto: Foto: Agerpres
12 Oct 2017   •   11:30

Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Mihai Tudose participă joi la lansarea noului model Ford EcoSport care are loc la Uzina Ford din Craiova. 

Radu Tudor, realizatorul emisiunii ”Punctul de Întâlnire”, a scris, pe blog, că la intrarea în fabrică, președintele Iohannis l-a întrebat pe premier: “Toate bune, domnule Tudose ?”

Răspunsul lui Mihai Tudose a fost: “Bineinteles, domnule presedinte !”.

Într-o intervenție telefonică la emisiunea Previziuni, de la Antena 3, Radu Tudor a explicat ce a vrut să însemne, de fapt, întrebarea președintelui Klaus Iohannis.

”Președintele Klaus Iohannis nu face gesturi gratuite. A vrut să dea încă o dată semnalul că îl agreează pe premierul Mihai Tudose. Să nu uităm că acum două săptămâni, la vizita din Statele Unite, a spus: ce ar fi putut să facă Guvernul, care este instalat de puțin timp. Așadar, o atitudine destul de generoasă față de acest Cabinet și acest prim-ministru. Dialogul acesta demonstrează că președintele își pune toate cărțile pe actualul premier, în confruntarea pe care o are de dus în interiorul PSD”, a spus Radu Tudor.

„Sunt convins că Liviu Dragnea privește cu sughițuri acest dialog și această relație”, a mai spus Radu Tudor, arătând că acest lucru s-ar putea să nu-i fie deloc favorabil lui Tudose, la întâlnirea liderilor PSD de joi după-amiază. 

 

×
Subiecte în articol: mihai tudose radu tudor Klaus Iohannis
Parteneri
Marele Premiu al Chinei | Tabloul complet al calificărilor
x close