Antena 3 Actualitate Diana s-a simțit rău după Revelion, s-a dus la spital și a intrat imediat în moarte cerebrală. Ce au descoperit medicii când i-au făcut analize iubitului ei turc. "Dumnezeu știe..."

Diana s-a simțit rău după Revelion, s-a dus la spital și a intrat imediat în moarte cerebrală. Ce au descoperit medicii când i-au făcut analize iubitului ei turc. "Dumnezeu știe..."

21 Ian 2019   •   15:15
Diana s-a simțit rău după Revelion, s-a dus la spital și a intrat imediat în moarte cerebrală. Ce au descoperit medicii când i-au făcut analize iubitului ei turc. "Dumnezeu știe..."

Diana, tânăra din Sibiu care se află moarte cerebrală la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, îi are alături nu doar pe cei din Secţia de Terapie Intensivă, dar şi pe familia şi pe prietenul ei turc, cel cu care şi-a petrecut Revelionul departe de casă, la Istanbul. Acum prietenul fetei a venit să-i fie alături. Deşi meningita este contagioasă, băiatul este sănătos, scrie Ora de Sibiu.

Omul care îi este alături Dianei şi speră ca aceasta să se mai facă bine este mama ei. Mama Dianei ne-a spus duminică, că prietenul fetei este aici, la Sibiu, deşi este turc, stabilit în ţara lui natală. „Prietenul fetei este aici şi şi-a făcut analize complete în Turcia. Este perfect sănătos. El este din Turcia”, a declarat pentru oradesibiu.ro, Elena Lăcrămioara Ghişoiu, mama îndurerată a Dianei.

Diana şi-a văzut ultima dată prietenul, în Turcia, pe aeroport, de unde s-au despărţit, fata urmând să se întoarcă acasă, în România. Diana a zburat cu avionul din Turcia în România, aterizând la Bucureşti, unde a aşteptat-o fratele ei. Atât prietenul, cât şi fratele Dianei nu s-au îmbolnăvit de meningită. Întrebată de noi, dacă îşi poate explica cum a făcut meningită Diana, după atâtea explicaţii oferite de medicii în ultimele două săptămâni, mama Dianei ne-a mărturisit: „Cine ştie? El (prietenul turc n.r.) a dus-o la aeroport în Turcia. De la aeroport din Bucureşti a adus-o fratele ei. De unde a putut lua boala, Dumnezeu ştie!”. Acum prietenul fetei  „este şi el derutat ” şi nu îşi explică cum de el şi familia Dianei sunt bine şi tânăra e în moarte cerebrală.

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close