Antena 3 CNN Actualitate Diana Șoșoacă cheamă lumea în stradă, după transformarea Spitalului Foișor în spital COVID

Diana Șoșoacă cheamă lumea în stradă, după transformarea Spitalului Foișor în spital COVID

Imaginile cu evacuarea pacienților de la Spitalul Foișor din Capitală, unitate medicală care va fi transformată în spital suport COVID, au revoltat-o pe senatoarea Diana Șoșoacă. Aceasta a chemat lumea să iasă în stradă și să protesteze.

Diana Șoșoacă cheamă lumea în stradă, după transformarea Spitalului Foișor în spital COVID
Sursa foto: hepta
de Gabriel Dano    |    09 Apr 2021   •   22:24

"Dacă poporul nu iese acum să se ducă la Foișor, suntem un popor de proști. Probabil că mai trebuie să duc în spate încă o luptă. Dacă acum vă văd că mai stați și nu începeți lupta adevărată....

Nu vedeți că mergem spre o dictatură. Mă sancționați în parlament, dacă sunteți mulți și proști și nu faceți nimic. Oamenii aceștia nu trebuie să iasă, o să se infecteze. Întorceți-vă toți cu fața spre Dumnezeu. dacă nu începeți să luați atitudine, România s-a terminat cu ea.

Domnul Voiculescu nu trebuie numai să demisioneze. Le-am făcut eu plângeri penale, au făcut delapidări uriașe. Dacă eram directorul spitalului, rupeam ordinul cu orice preț", a spus Diana Șoșoacă, la România TV.

Spitalul Foișor din București devine spital COVID, pacienții non-COVID fiind mutați în alte unități spitalicești. Potrivit șefului DSU Raed Arafat, Spitalul Foișor are o secție de terapie intensivă de 21 de paturi și  200 de paturi pe oxigen.

"Sub jumătate din secția de terapie intensivă era ocupată. Sâmbătă dimineață spitalul va începe să primească pacienți COVID”, a spus Raed Arafat, în emisiunea "Exces de putere", de la Antena 3.

Secretarul de stat a precizat că situația în unitățile de primiri urgențe este serioasă, în condițiile în care pacienți din București au fost trimiși în alte zone, cu avionul. „Contează orice oră când avem pacienți de terapie intensivă în unitățile de primiri urgențe”, a spus Arafat.

Ordinul de evacuare a spitalului a fost transmis în cursul zilei, a spus Raed Arafat.

×
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close