Antena 3 CNN Actualitate Diana Șoșoacă, scandal la morga Institutului ”Marius Nasta”: ”Vă depun plângere penală, doamna Mahler”

Diana Șoșoacă, scandal la morga Institutului ”Marius Nasta”: ”Vă depun plângere penală, doamna Mahler”

Diana Șoșoacă a intrat luni dimineaţă în curtea Institutului „Marius Nasta” din București și a agresat verbal mai mulţi angajaţi ai unităţii medicale, între care şi managerul spitalului Beatrice Mahler.

Diana Șoșoacă, scandal la morga Institutului ”Marius Nasta”: ”Vă depun plângere penală, doamna Mahler”
Sursa foto: Facebook/Diana Iovanovici Șoșoacă
de Redacția Antena 3    |    18 Oct 2021   •   16:23

Şoşoacă a mers la clădirile în care funcţionează morga spitalului, spunând că are de rezolvat o problemă legată de actele pentru un cunoscut decedat în spital. Aceasta a transmis live pe Facebook întreaga scenă.

Senatoarea le-a reproșat angajaților că bagă persoanele decedate de COVID-19 în saci de plastic:

„De  ce se bagă în saci de plastic acești oameni? Știți că noul protocol care a fost schimbat datorită intervențiilor mele ca senator spune că nu aveți dreptul să îi puneți în saci de plastic și că oamenii au dreptul la respectarea demnității și onoarei după moarte și aveți obligația să-i scoateți din sacii de plastic?”

Printre medicii agresați de Diana Şoşoacă a fost şi managerul Institutului Marius Nasta, Beatrice Mahler.

„E spațiu public și aici se întâmplă crime. Asta este crimă! Sunt crime împotriva umanității, doamna Mahler! Vă depun plângere penală, doamna Mahler! Chemați Poliția, vreau să depun plângere împotriva tuturor! Se dă șpagă, nu toți sunt senatori, să intre!

Și mie mi-a murit un prieten, era într-un container, am înregistrat! Am martori și am înregistrări, doamna Mahler! Pentru că eu totul am înregistrat. E înregistrat, doamnă, sunteți și dumneavoastră înregistrată!", striga Diana Șoșoacă în timp ce transmitea live pe Facebook.

Senatoarea i-a amenințat pe angajații spitalului și ai morgii că va depune plângere penală împotriva tuturor.

MORGA INSTITUTUL MARIUS NASTA , BUCURESTI PACIENTI MORTI FARA NICIO SANSA, FAMILII INDURERATE ASTEPTAND SA ISI RIDICE MORTII, FARA PIC DE EMPATIE SI RESPECT DIN PARTEA PERSONALULUI MEDICAL! DISCUȚII CU DNA DIRECTOR MAHLER!

Publicată de Diana Iovanovici Șoșoacă- Oficial pe Duminică, 17 octombrie 2021

×
Parteneri
O nouă lovitură pentru fraţii Tate: judecătorii au dat verdictul!
x close