Antena 3 CNN Actualitate Diavolul din Copou. Explicaţiile înfiorătoare ale magistraţilor despre crima celui mai tânăr vieţaş

Diavolul din Copou. Explicaţiile înfiorătoare ale magistraţilor despre crima celui mai tânăr vieţaş

Diavolul din Copou. Explicaţiile înfiorătoare ale magistraţilor despre crima celui mai tânăr vieţaş
19 Mar 2019   •   11:57

Cea mai şocantă crimă a ultimilor ani a fost motivată în termen extrem de duri de judecătorii ieşeni. Magistraţii au relevat că Aurelian Giosan, studentul care şi-a ucis un coleg de cameră şi a înjunghiat grav un altul, are profilul autentic al unui sociopat, nefiind capabil de sentimente umane şi de empatie. „A dat dovadă de sadism, de determinare criminală, săvârşind fapte care şochează orice fiinţă umană“, au stabilit judecătorii, care l-au condamnat la închisoare pe viaţă, scrie Ziarul de Iași.

Judecătorii au avut nevoie de câteva luni pentru a motiva cea mai dură sentinţă care a fost pronunţată în ultimii ani la Iaşi. Condamnarea la detenţie pe viaţă a lui Aurelian Giosan (25 de ani) a fost explicată de magistraţi în termeni foarte duri.

Judecătorii nu s-au ferit să îi creioneze un portret de psihopat tânărului care şi-a înjunghiat de zeci de ori doi foşti colegi de cameră de cămin, unul dintre ei murind din cauza loviturilor. Giosan se află deja în Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Iaşi, unde a început executarea pedepsei pe viaţă care a rămas definitivă la finele anului trecut.

Detalii, pe Ziarul de Iași.

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close