Antena 3 CNN Actualitate Digitalizarea, prioritate națională. Subiectele principale ale conferinței Pactul pentru Muncă

Digitalizarea, prioritate națională. Subiectele principale ale conferinței Pactul pentru Muncă

Digitalizarea și telemunca au fost subiectele principale ale conferinței Pactul pentru muncă, la care au participat reprezentanţi ai companiilor și autorităților locale şi naționale. 

Digitalizarea, prioritate națională. Subiectele principale ale conferinței Pactul pentru Muncă
11 Iun 2020   •   10:29

A fost prima dezbatere din acest an, s-a desfășurat online, iar participanții au concluzionat că, impreună, trebuie să găsească soluții de eficientizare și adaptare a muncii, în contextul unei crize iminente.

Dacă, până acum, lipsa forței de muncă era principala problemă, 2020 a schimbat total situaţia. Munca de acasă și digitalizarea sunt priorități pe lista antreprenorilor, dar și a autorităților. 

”Motivul pentru care a fost inițiat acest proiect anul trecut a fost acela de a identifica o strategie pe termen mediu și lung de diminuare a deficitului de forță de muncă”, a declarat Nicoleta Munteanu, vicepreședinte Conaf.

Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin și Federaţia Patronală Petrol şi Gaze, în parteneriat cu cei din Confederația Patronală CONCORDIA, au încercat să găsescă soluţii concrete în cadrul proiectului Pactul pentru Muncă- Împreună reconstruim România. 

Pactul pentru muncă este deschis tuturor organizațiilor patronale sau confederațiilor care vor să se alăture acestui demers. Ulterior conferinţelor din cadrul Pactului pentru muncă, va fi înaintat Guvernului un memorandum care vă cuprinde soluţiile identificate, dar şi măsuri pentru relansarea economiei. 

×
Subiecte în articol: digitalizare Pactul pentru Muncă
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close