Antena 3 CNN Actualitate Din pat în puţ. Un bărbat din Dâmboviţa a sărit în fântână crezând că visează

Din pat în puţ. Un bărbat din Dâmboviţa a sărit în fântână crezând că visează

Din pat în puţ. Un bărbat din Dâmboviţa a sărit în fântână crezând că visează
20 Oct 2010   •   19:48

Un bărbat din Dâmboviţa a ajuns din pat, în puţ. În miezul nopţii, omul a plecat de lângă nevastă, de sub plapumă, şi-a lăsat papucii lângă fântâna din faţa casei şi a sărit. Nu îşi aduce aminte însă decât lovitura puternică şi cum a început să urle ca din gură de şarpe. După ce a fost scos de acolo, omul le-a mărturisit salvatorilor că visa că se urcă în pat.

La patru dimineaţa, căzătura lui nea Stelică în puţ a trezit tot satul. Când s-a văzut acolo, omul a început să strige ca din gură de şarpe.

Apa rece l-a trezit repede. În plus, s-a ales cu lovituri serioase la cap. Că a ajuns pe fundul puţului, nu e un vis urât. S-a trezit într-un coşmar cât se poate de real.
 
“Când i-am auzit gura, şi am văzut că nu e în pat, am zis că mor”, a spus soţia bărbatului. După aproape 20 de minute, cu o scară, pompierii au reuşit să-l scoată de acolo.

La spital, bărbatul le-a povestit medicilor că nu ştie când şi cum a ieşit din casă. Dar sigur îşi va aminti experienţa de marţi-noapte. Loviturile la cap îl vor mai ţine internat câteva zile. Iar când se va întoarce acasă, va trebuie să doarmă cu uşa încuiată.

 

×
Parteneri
Bani de la stat pentru tinerii care își găsesc un loc de muncă
x close