Antena 3 CNN Actualitate Dinamo ratează ocazia să se desprindă, face 0-0 cu FC Braşov. Remiză albă şi între Mioveni şi Petrolul

Dinamo ratează ocazia să se desprindă, face 0-0 cu FC Braşov. Remiză albă şi între Mioveni şi Petrolul

Dinamo ratează ocazia să se desprindă, face 0-0 cu FC Braşov. Remiză albă şi între Mioveni şi Petrolul
Sursa foto: Foto: Mediafax
de N.B.    |    23 Oct 2011   •   23:42

Ionel Dănciulescu nu a reuşit să marcheze în partida înaintea căreia a fost premiat pentru atingerea cotei de 200 de goluri în Liga I. Dinamo a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat pe teren propriu în compania celor de la FC Braşov.

Deşi a fost un meci disputat între liderul clasamentului şi ocupanta poziţiei a 12-a, meciul dintre Dinamo şi FC Braşov de duminică seara a început sub semnul echilibrului.

Ocaziile au apărut încă de la debut la ambele porţi, dar imprecizia, în cazul lui Buga, sau portarul, în cazul lui Dănciulescu au făcut ca scorul să rămână neschimbat. În minutul 14 Dănciulescu trimite periculos cu capul , dar balonul se opreşte în bară. Scor la pauză 0-0.

A doua repriză s-a desfăşurat după acelaşi scenariu, Dinamo atacă, dar apărarea Braşovului şi inspiraţia portarului blochează toate încercările "câinilor"

Dinamo termină la egalitate cu Braşov şi ratează ocazia să se distanţeze în fruntea clasamentului.

La Dinamo Bucureşti au jucat: Bălgrădean, Luchin, Grigore, Moţi (schimbat cu Ţucudean, '80), Diabate, Rus,  Kone, Munteanu, Alexe (înlocuit de Bakaj în minutul 70), Dănciulescu şi M. Niculae.

FC Braşov a aliniat următoarea echipă: Felgueiras, Velayos, Majernik, Munteanu, Distefano, Bruno Madeira, Nuno Viveiros (schimbat cu Mateiu, '57), Cristescu, Chipciu (înlocuit de Kanu, '83), Moutinho şi Buga.

Tot duminică, formaţia CS Mioveni a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată pe teren propriu, cu echipa Petrolul Ploieşti, în etapa a XI-a a Ligii I.

Pentru CS Mioveni au evoluat: Popescu, Voicu, Olteanu, Iordache, Crăciun, Enache (chimbat cu Ayza, '71), Mărgăritescu, V. Gheorghe (înlocuit de Dina, '83), Coşereanu, Neaga (substituit de Ionescu, '61) şi Dică.

La Petrolul Ploieşti au jucat: Zimmermann,Tudor, Sipovici, Melinte, P. Stoica, Străuţ (schimbat cu Komazec, '55), Negru (înlocuit cu Bărbulescu, '81), Enescu, Dumitru, Stojmirovici (pentru care a intrat Borza în minutul 72)şi Opriţa.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close