Antena 3 CNN Actualitate Dinel Staicu: Numai un tâmpit putea să îşi falimenteze propria bancă

Dinel Staicu: Numai un tâmpit putea să îşi falimenteze propria bancă

Dinel Staicu: Numai un tâmpit putea să îşi falimenteze propria bancă
Sursa foto: Foto: VideoNews
21 Apr 2011   •   17:59

Dinel Staicu a fost audiat, joi, de un tribunal din Budapesta. Staicu s-a prezentat în faţa judecătorilor cu o înfăţişare total schimbată faţă de cea cunoscută în România.

Staicu a declarat în faţa judecătorilor că nu a încercat să fugă de pedeapsă şi că deja era plecat din România la momentul pronunţării sentinţei.


Dinel Staicu a primit mandat de arestare pentru 11 zile în Ungaria.

Dinel Nuţu nu mai seamănă de nici un fel cu Dinel Staicu. Veţi vedea, în exclusivitate, o faţă a omului de afaceri pe care nu a mai văzut-o nimeni până acum. Arestat la Budapesta, Dinel Staicu recunoaşte într-un interviu acordat Observatorului, că a fost prins chiar când se întorcea, de bunăvoie, în ţară. Dinel Staicu riscă să-şi petreacă Paştele în arestul vecinilor şi a transmis un mesaj de sărbători familiei sale.

Îmbătrânit, nebărbierit şi îmbrăcat în haine militare, pe care le poartă de două zile. Aşa a apărut Dinel Staicu astăzi în faţa judecătorilor din Budapesta. A venit în cătuşe ţinut cu un cablu de un poliţist maghiar.
 
Dinel Staicu susţine că n-a fugit din România. A plecat fără să ştie că urmează să fie condamnat.

De ce şi-a schimbat numele atunci, dacă n-a vrut să fugă? Dinel Nuţu răspunde.

La trei zile după primirea sentinţei, Dinel Staicu era dat în urmărire prin Interpol. După numele nou. Se zvonea că omul de afaceri a fugit în America de Sud. De fapt, fostul miliţian era mai aproape decât s-ar fi aşteptat oricine.

Dinel Staicu acuză familia ministrului Justiţiei, Cătălin Predoiu, pentru prăbuşirea băncii religiilor.

Instanţa ungară a decis ca omul de afaceri român să fie extrădat. Autorităţile noastre au la dispoziţie 10 zile pentru a-l repatria pe Dinel Staicu, dar cel mai probabil acesta îşi va petrece sărbătorile în arestul poliţiei din Budapesta.

 


×
Subiecte în articol: Dinel Staicu audiere budapesta
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close