Antena 3 CNN Actualitate Directorul general al UCM Reşiţa, Adrian Chebuţiu, arestat preventiv pentru 29 de zile

Directorul general al UCM Reşiţa, Adrian Chebuţiu, arestat preventiv pentru 29 de zile

Directorul general al UCM Reşiţa, Adrian Chebuţiu, arestat preventiv pentru 29 de zile
Sursa foto: Foto: Agerpres
14 Dec 2010   •   14:00

Directorul general al UCM Reşiţa, Adrian Chebuţiu, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. Judecătorii au admis recursul procurorilor prin care contestau cererea de eliberare a lui Chebuţiu. Magistraţii au mai decis ca directorul executiv al societăţii, Adrian Preda, să fie cercetat în continuare în arest.

Chebuţiu şi Preda sunt cercetaţi pentru vânzarea unor motoare industriale de la UCM Reşiţa firmei libanezului Said Baaklini. Acesta este cercetat de DNA pentru restituiri ilegale de TVA.

Potrivit procurorului de caz, o marfă de aproximativ 210.000 de euro a fost facturată pentru suma de 250 de milioane de euro.

“(...) Ce am auzit astăzi din partea procuraturii a fost o mascaradă. Mă refer la modul în care au fost prezentate lucrurile, fără dovezi, poveste frumoasă despre fraude internaţionale. Am în plan să-mi demonstrez nevinovăţia şi am în plan să o iau de la capăt cu viaţa asta pe care mi-au rezolvat-o nişte băieţi extrem de bine informaţi, se pare”, a declarat Adrian Chebuţiu, preşedinte UCM Reşiţa .

×
Subiecte în articol: arestat preventiv
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close