Antena 3 CNN Actualitate Directorul Spitalului din Buzău susţine că nu ştia de COPIII LEGAŢI DE PATURI de la Pediatrie

Directorul Spitalului din Buzău susţine că nu ştia de COPIII LEGAŢI DE PATURI de la Pediatrie

Directorul Spitalului din Buzău susţine că nu ştia de COPIII LEGAŢI DE PATURI de la Pediatrie
Sursa foto: Foto: Antena 3
28 Ian 2013   •   22:29

Marius Atanasiu, directorul Spitalului Judeţean Buzău, unde au fost descoperiţi copii mici, legaţi de paturi de mâini şi de picioare, a afirmat în ediţia de luni seară a emisiunii "Sinteza Zilei" de la Antena 3 că nu a avut cunoştinţă de practicile asistentelor Secţiei de Pediatrie.

Atanasiu a afirmat că se poate considera reponsabil pentru situaţia din spital, însă susţine că problema este mult mai mare, ea plecând de la subfinanţarea sistemului sanitar.

"Nu este o situaţie care să ne facă cinste. (...) Este regretabil faptul că a ajuns presa să ne semnaleze un lucru pe care nu l-am cunoscut", a declarat Atanasiu, directorul Spitalului Judeţean Buzău, la Antena 3.



Imagini şocante au fost filmate astăzi într-o secţie de pediatrie din Buzău, unde copiii internaţi în spital erau legaţi de pat deoarece nu există destul personal care să îi supravegheze.

Imaginile au fost filmate în această dimineaţă la Spitalul Judeţean Buzău, în timp ce jurnaliştii Antena 3 anchetau un alt caz, şi anume moartea unui nou născut care a decedat la numai 5 zile de la ieşirea din spital.



×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Mihai Gâdea Sinteza Zilei
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close