Antena 3 CNN Actualitate DISPARIŢII MISTERIOASE ale martorilor dintr-un dosar al Clanului Cordunenilor

DISPARIŢII MISTERIOASE ale martorilor dintr-un dosar al Clanului Cordunenilor

DISPARIŢII MISTERIOASE ale martorilor dintr-un dosar al Clanului Cordunenilor
Sursa foto: Foto: INTACT Images
13 Apr 2014   •   12:16
Dispariţii misterioase într-un dosar cu acuzaţii extrem de grave. Potritvit bzi.ro, martorii cu identitate protejată din dosarul Clanului Cordunenilor nu mai sunt de găsit. 
 
Interlopi foarte periculoşi nu pot fi trimişi la închisoare fără mărturiile lor. Martorii nu s-au mai prezentat de căteva luni la termenele de judecată, deşi au fost citaţi. 
 
O parte din martorii folositi de procurori in acest dosar au solicitat protectie pe motiv ca se simt in primejdie si le este frica de razbunare. Desi autoritatile le-au asigurat aceasta protectie, acestia par sa fi disparut. 
 
Ultimul termen de judecata a avut loc in urma cu doua zile. Nici de aceasta data, martorii cu identitate protejata nu au venit la instanta de judecata. Acestia ar fi trebuit audiati prin intermediul sistemelor speciale de comunicatii audio-video, cu vocea si imaginea distorsionata. 
 
Avand in vedere ca unii dintre ei au trait in apropierea acuzatilor au putut sa ofere informatii clare despre activitatea infractionala a retelei. 
 
Din cauza lipsei acestor martori, magistratii au fost nevoiti sa acorde inca un termen de judecata pe data de 8 mai 2014. 
 

×
Subiecte în articol: martori protecţie
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close