Antena 3 CNN Actualitate DNA, marele învins de duminică. Victor Ponta: Oamenii sunt mai puţin influenţaţi de propagandă decât credem noi

DNA, marele învins de duminică. Victor Ponta: Oamenii sunt mai puţin influenţaţi de propagandă decât credem noi

DNA, marele învins de duminică. Victor Ponta: Oamenii sunt mai puţin influenţaţi de propagandă decât credem noi
06 Iun 2016   •   21:37

Despre DNA s-a spus că a fost competitor electoral, că a făcut jocurile în cursa electorală, fără să fie partid sau candidat. Totuşi, în multe oraşe mari din ţară alegerile au fost câştigate tocmai de candidaţi la primărie cu dosare la DNA.

Iată explicaţia la acest fapt dată de Victor Ponta, în ediţia de luni seară a emisiunii ''Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv''.

''Oamenii sunt mai puţin influenţaţi de propagandă decât credem noi şi se uită dacă omul şi-a făcut treaba. Al doilea lucru - fără să fie o critică, fără să fiu dat pe mâna CSM-ului, e important şi cât de credibil e ceea ce acuzi'', a spus Ponta.

Fostul premier a fost întrebat de Răzvan Dumitrescu de ce nu a corectat acele articole din Codul Penal care permit abuzurile din Justiţie. Victor Ponta afirmă că de vină este lipsa de curaj politic.

''Lipsa de curaj politic a tuturor celor din Parlament, pentru că aici nu e vorba de o singură forţă politică. E vorba de cât de mult îşi asumi aceste lucruri. Să pui în aplicare o decizie a Curţii Constituţionale e un lucru normal şi obişnuit'', a spus Ponta.

 

×
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close