Antena 3 CNN Actualitate Document: Fostul iubit al Ioanei Băsescu, 4.000.000 de euro de la RCS&RDS

Document: Fostul iubit al Ioanei Băsescu, 4.000.000 de euro de la RCS&RDS

Document: Fostul iubit al Ioanei Băsescu, 4.000.000 de euro de la RCS&RDS
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    19 Mai 2017   •   00:10

Fosta familia prezidențială a primit prin intermediul fostului iubit al Ioanei Băsescu, Giovanni Francesco, o sumă de bani importantă de la RCS&RDS, potrivit unui document prezentat joi, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Astfel, potrivit documentului, DNA arată că pe 1 iulie 2009, Giovanni Francesco a luat 2,5 milioane de lei de la RCS&RDS pentru a lansa două canale media, n-a plătit statului TVA și impozite în valoare de peste 735.000 de lei și a băgat toți banii, în mod ilegal, în campania lui Traian Băsescu.

Potrivit Registrului Comerțului, pe 16 octombrie 2009, în plină campanie prezidențială, Giovanni Francesco vinde către RCS&RDS 50% din acțiunile firmei SC Music Channel SRL, pentru patru milioane de euro. Astfel, Ioan Bendei devine coadministrator al firmei.

Condițiile contractului sunt trecute la confidențial, așa cum se arată în actul adițional al AGA din 13 octombrie 2009.

Ulterior, fostul iubit al Ioanei Băsescu și fiul lui Ioan Bendei au înființat împreună, în părți egale, SC Loc Pentru Pitici SRL, având ca obiect de activitate activități recreatie și distractive, iar firma fiind administrată de Giovanni Francesco.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close