Antena 3 CNN Actualitate Doi bărbați, sfâșiați de pitbull la comanda stăpânului

Doi bărbați, sfâșiați de pitbull la comanda stăpânului

Doi bărbați, sfâșiați de pitbull la comanda stăpânului
Sursa foto: Foto: batterypark.tv
17 Mai 2015   •   10:00

Scene violente pe o stradă din Constanţa. Doi bărbaţi au fost sfâşiaţi de un pitbull, sub ochii vecinilor, după ce proprietarul animalului şi-ar fi asmuţit pitbull-ul şi un alt câine asupra lor. Când martorii au chemat poliţia, proprietarul câinelui şi soţia lui ar fi luat din casă un topor şi le-ar fi spart gardul. Anchetatorii au deschis două dosare penale în acest caz: pentru deţinere de animale periculoase şi pentru distrugere.

Conflictul ar fi izbucnit după ce un bărbat i-a spus vecinului său să nu-și mai scoată pitbull-ul pe stradă fără botniță. Proprietarul animalului și-a asmuțit câinii, unul de luptă și un altul de talie mare, asupra oamenilor aflați pe stradă.

Doi bărbați au fost sfâșiați de pitbull. Mai mult, unul dintre ei a fost și bătut de un amic al proprietarului. Când oamenii au sunat la 112, proprietarul câinilor și soția lui au devenit agresivi. Polițiștii fac cercetări în acest caz. Câinele periculos ar putea fi luat de hingheri, iar proprietarul animalului risc? pedeaps? cu închisoarea.

×
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close