Antena 3 CNN Actualitate Supăraţi că au fost claxonaţi pentru că blocau strada, doi fraţi au bătut măr un poliţist şi pe soţia acestuia

Supăraţi că au fost claxonaţi pentru că blocau strada, doi fraţi au bătut măr un poliţist şi pe soţia acestuia

Doi fraţi, cunoscuţi ca fiind extrem de violenţi, i-au bătut cu pumnii şi cu picioarele pe un poliţist şi pe soţia acestuia. Agresorii blocaseră cu căruţa o stradă, iar când soţia poliţistului, aflată la volan, i-a claxonat ca să se dea la o parte, bărbaţii au năvălit în maşină, i-au scos afară pe cei doi şi i-au bătut.

Supăraţi că au fost claxonaţi pentru că blocau strada, doi fraţi au bătut măr un poliţist şi pe soţia acestuia
de Cristi Popovici    |    31 Aug 2020   •   13:15

Chiar dacă era îmbrăcat cu haine civile, poliţistul a fost recunoscut imediat de cei doi bătăuşi care i-au spus pe un ton ameninţător că nu le mai poate da amenzi. Incidentul a avut loc pe o stradă din localitatea Bătrâni, Prahova, în momentul în care soţia poliţistului, aflată la volan, i-a claxonat pe cei doi fraţi, care blocau cu căruţa o stradă.

"Am fost recunoscut pentru că unul dintre ei mi-a spus: Ce mă, nu mai ești șmecher să ne dai amenzi?" a declarat victima pentru observatorulph.ro

Poliţistul a încercat să aplaneze conflictul şi i-a rugat pe fraţi să se liniştească. Efectul a fost însă cel opus, iar indivizii au tăbărât cu pumnii şi cu picioarele pe omul legii, dar şi pe soţia lui, care i-a sărit în apărare.

"Ne amenințau că ne dau foc la casă, la mașină, la familie. Prietenii cu care eram în mașină au sunat la 112, iar cei doi s-au potolit când au venit colegii de la post”, mai spune poliţistul agresat. Ca să scape de acuzaţia de ultraj, pedepsită cu până la 7 ani de închisoare, agresorii le-au spus anchetatorilor că nu ştiau că victima lor lucrează în poliţie. 

Reprezentanţii IPJ Prahova au declarat pentru Antena3.ro: "În cadrul cercetărilor, nu a rezultat faptul că cei doi bărbaţi îl cunoşteau anterior pe bărbatul lovit, acesta nu şi-a declinat calitatea de poliţist. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru lovire şi alte violenţe şi ameninţare. O echipă de ofiţeri din cadrul IPJ Prahova verifică circumstanţele în care poliţistul a fost implicat în eveniment şi relaţionează cu Parchetul dpl Judecătoria Vălenii de Munte pentru măsuri legale"

În urmă cu o săptămână, un alt poliţist din Prahova a fost ameninţat cu moartea de un recidivist, condamnat la 7 ani de închisoare pentru tentativă de omor.

×
Subiecte în articol: prahova politisti batuti
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close