Antena 3 Actualitate Doi fraţi, de 5 şi 7 ani, s-au înecat într-o groapă plină cu apă

Doi fraţi, de 5 şi 7 ani, s-au înecat într-o groapă plină cu apă

08 Sep 2011   •   08:11
Doi fraţi, de 5 şi 7 ani, s-au înecat într-o groapă plină cu apă
Sursa foto: Foto: editie.ro

Doi fraţi, de 5 şi 7 ani, din comuna suceveană Bosânci s-au înecat într-o groapă adâncă de trei metri, săpată în curtea unei vecine. La acelaşi pericol au fost expuşi mai mulţi copii care se jucau acolo, fără să fie supravegheaţi de părinţi.

Cei doi fraţi, împreună cu mai mulţi copii se jucau în apropierea gropii adâncă de 3 metri care era plină cu apă de ploaie. Fiul femeii săpase groapa la câţiva metri depărtare de grădină pentru că folosea apa la udarul răsadurilor.

Un vecin l-a auzit pe unul dintre copii cum striga după ajutor. Bărbatul a reuşit să-l scoată pe unul dintre copii, dar era deja mort. Celălalt băiat a fost scos de pompieri. Mama copiilor, aflată la câmp, a aflat de la o vecină de tragedie.

La locul incidentului, a venit şi primarul localităţii care a dat asigurări familiei că îi va ajuta cu tot ce au nevoie. Femeia mai are acasă încă doi copii şi alţi trei în plasament, pentru că nu putea să-i întreţină.

 
Get Adobe Flash player

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close