Antena 3 CNN Actualitate Cei doi frățiori din Iași nu au murit din cauza strugurilor. Primele rezultate ale autopsiilor

Cei doi frățiori din Iași nu au murit din cauza strugurilor. Primele rezultate ale autopsiilor

Cei doi frățiori din satul Coarnele Caprei, județul Iași, în vârstă de trei, respectiv un an și șase luni, nu au murit din cauza strugurilor pe care i-ar fi mâncat. Așa arată primele rezultate ale autopsiilor făcute de medicii legiști în cazul tragediei care a distrus o tânără familie.

Cei doi frățiori din Iași nu au murit din cauza strugurilor. Primele rezultate ale autopsiilor
Sursa foto: BZI.ro
de Alin Tarnovschi    |    25 Aug 2020   •   18:00

Cei doi copii au murit, sâmbătă, după ce au început să se simtă rău, iar în momentul în care au ajuns la spital, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva.

Având în vedere că ambii copii s-au stins din viață în condiții suspecte, atât medicii, cât și Poliția au început să cerceteze, fiind siguri că cei doi micuți au fost otrăviți.

Inițial, ipoteza luată în calcul ar fi fost cea în care cei doi frățiori s-ar fi intoxicat cu o substanță periculoasă, după ce amândoi ar fi mâncat struguri. Chiar mama lor a povestit medicilor tot ce au făcut micuții înainte să se simtă rău.

Totuși, ipoteza pare să fie exclusă de primele rezultate ale autopsiilor efectuate de medicii legiști și care arată că cei doi frățiori au ingerat o substanță toxică extrem de puternică.

Astfel, cei doi frățiori ar fi putut înghiți pastile de șobolani pe care părinții le-ar fi pus în casă pentru a scăpa de rozătoare. Intoxicația cu o astfel de substanță periculoasă le-a provocat micuților edem pulmonar și edem cerebral, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a le salva viața.

De asemenea, este posibil ca cei doi copii să fi inhalat gazul toxic emanat de pastilele pentru șobolani.

×
Subiecte în articol: Iași Coarnele Caprei
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close