Antena 3 CNN Actualitate Doi hoţi din Constanţa dau lovitură după lovitură. Au spart un magazin de haine şi o farmacie în aceeaşi seară

Doi hoţi din Constanţa dau lovitură după lovitură. Au spart un magazin de haine şi o farmacie în aceeaşi seară

Doi hoţi din Constanţa dau lovitură după lovitură. Au spart un magazin de haine şi o farmacie în aceeaşi seară
Sursa foto: Foto: homeinsurancefacts.com
13 Apr 2012   •   21:31

Doi hoţi din Constanta sunt bănuiţi că au dat lovitură după lovitură. După ce au golit casa de marcat a unui magazin de haine şi au luat 2.000 de lei, şi-ar fi îndreptat atenţia spre o farmacie vecină. Anchetatorii speră să dea rapid de urma celor doi. Lovitura extrem de rapidă din magazinul de haine a fost surprinsă de camerele de supraveghere.

După ce studiază atent terenul şi sunt siguri că nu-i vede nimeni, cei doi hoţi trec la fapte. Unul stă de şase, celălalt forţează uşa de la intrare.
După un minut, sunt deja în interior şi nu zăbovesc mult. Se duc ţintă spre casa de marcat şi reuşesc să o golească într-un timp record.

Hoţii au reuşit să fugă cu încasările de peste zi, adică peste 2.000 de lei. Anchetatorii cred că indivizii au acţionat la pont. Nu au zăbovit în magazin şi nici măcar nu s-au atins de hainele de blană, mult mai scumpe decât prada lor.

După doar câteva minute, poliţiştii erau anunţaţi de o nouă spargere, la o farmacie din apropiere. Se pare că făptaşii au fost aceiaşi. De această dată, hoţii n-au avut noroc - în casa de marcat nu era niciun ban. Poliţiştii sunt pe urmele lor, iar imaginile de pe caremerele de supraveghere le vor fi de mare ajutor.



×
Subiecte în articol: lovitura farmacie
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close