Antena 3 CNN Actualitate Doina Pană a fost otrăvită! Expertiza a fost confirmată

Doina Pană a fost otrăvită! Expertiza a fost confirmată

În urma unor expertize oficiale, acuzația potrivit căreia Doina Pană ar fi fost otrăvită în timpul mandatului a fost confirmată.

Doina Pană a fost otrăvită! Expertiza a fost confirmată
Sursa foto: hepta
de Georgiana Adam    |    25 Ian 2021   •   13:49

Vorbim despre expertize efectuate de către cei de la Institutul de Medicină Legală și de o expertiză a medicilor de la Parhon, o expertiză endocrinologică, care urma să demonstreze că otrăvirea cu mercur nu a venit în urma consumului unor fructe de mare, ci a fost o otrăvire intenționată. 

Potrivit celor două expertize, Doina Pană a fost otrăvită, având în vedere cantitatea mare de mercur din sângele acesteia. 

”Doina Pană: Într-un final, pentru că au epuizat toate analizele specifice, cineva a avut ideea de a mă trimite la toxicologie, la Spitalul Floreasca. Și acolo am aflat că aveam o concentrație mare de mercur. Ce pot să vă spun cu certitudine este că nu mi s-a pus o singură doză, încât să mi se facă imediat rău, a fost ceva programat. Eu am convingerile mele, din ce direcție vine. 

Mihai Gâdea: E legat de activitatea dumneavoastră ca ministru? 

Doina Pană: Da!

Mihai Gâdea: E legat de faptul că în perioada în care erați ministru ați luat niște măsuri foarte dure împotrica mafiei pădurilor?

Doina Pană: Da!

Mihai Gâdea: Aveți o suspiciune, cine a făcut asta?

Doina Pană: Da!

Mihai Gâdea: Era din apropierea dumneavoastră?

Doina Pană: Da, prin intermediul unor oameni din apropierea mea. 

Mihai Gâdea: DIICOT-ul, în momentul acesta, are date suficiente ca această anchetă să fie accelerată și să meargă mai departe?

Doina Pană: DIICOT-ul i-a audiat pe toți care au fost în jurul meu.

Mihai Gâdea: Știți cine a făcut asta?

Doina Pană: Nu pot să îmi scot din cap... Aștept să se dovedească!”, povestea Doina Pană în iulie 2019, la Sinteza Zilei

Cu toate acestea, până în acest moment, nimeni nu a fost pus sub acuzare. Expertizele respective au fost finalizate aproximativ la sfârșitul lunii septembrie 2020, însă cei de la DIICOT încă mai așteaptă răspunsuri de la Inspectoratul General al Poliției pentru a da o soluție în dosar. 

×
Subiecte în articol: Doina Pana
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close